TheHasagi's Recent Activity

  1. TheHasagi replied to the thread Pie Problems (Android 9).

    @DirkGently Well, beyond doubt there are some inconsistencies and issues with DNS and your work wifi network. But with the broken...

    Jan 17, 2019 at 9:14 AM
  2. TheHasagi replied to the thread Issues using DNS over TLS - Android 9 User.

    That's strange. The only way to diagnose the problem is to install Adguard for Android, turn off Private DNS and enable it from AdGuard...

    Jan 16, 2019 at 3:47 PM
  3. TheHasagi replied to the thread [Solved] Impossible to change password.

    @LennartB Hello! Use the "Lost the password?" function: [IMG] The requirement is - 8 symbols. Also, check if your account has been...

    Jan 16, 2019 at 3:16 PM
  4. TheHasagi replied to the thread Issues using DNS over TLS - Android 9 User.

    If you are using Private DNS (available from Android 9) there is the only field for a hostname of DNS server. And if you will try to use...

    Jan 16, 2019 at 3:08 PM
  5. TheHasagi replied to the thread screen lock with https.

    @fokemon Hello! Unfortunately, you cannot enable HTTPS filtration (by installing certificate) without pin/pattern lock, this is the...

    Jan 16, 2019 at 3:05 PM
  6. TheHasagi replied to the thread Pie Problems (Android 9).

    @DirkGently The last thing is to clear the cache of Chrome browser. Please, clear the cache and check.

    Jan 16, 2019 at 10:28 AM
  7. TheHasagi replied to the thread Firefox encrypted sni breaks sites when adguard service is running.

    Update* Successfully reproduced on Windows 7 and 10. I'll paste the link with the issue soon. Here is the link -...

    Jan 16, 2019 at 10:00 AM
  8. TheHasagi replied to the thread Adguard restarts for no reason.

    @Zyxel Strange, try this Nightly version and check again, please.

    Jan 16, 2019 at 8:25 AM
  9. TheHasagi replied to the thread Pie Problems (Android 9).

    @DirkGently Can you try without QUIC enabled in Chrome? (Chrome - new tab - chrome://flags - QUIC - set to Disabled)

    Jan 16, 2019 at 8:24 AM
  10. TheHasagi replied to the thread Firefox encrypted sni breaks sites when adguard service is running.

    @Fr9Tcm When you are disabling AdGuard, service is still running. Can you check this way: 1. Enable esni. 2. From tray - AdGuard -...

    Jan 16, 2019 at 8:22 AM
  11. TheHasagi replied to the thread Firefox encrypted sni breaks sites when adguard service is running.

    @Fr9Tcm With and without AdGuard running the HTTPS websites for me are not completely "dead", they are just broken with this function...

    Jan 16, 2019 at 8:11 AM
  12. TheHasagi replied to the thread Firefox encrypted sni breaks sites when adguard service is running.

    @Fr9Tcm I'm unable to reproduce this isssue, can you describe in steps what should be done?

    Jan 16, 2019 at 7:54 AM
  13. TheHasagi replied to the thread Issues using DNS over TLS - Android 9 User.

    @Venkat Hello! If you are using Private DNS function you must disable DNS in AdGuard.

    Jan 16, 2019 at 7:49 AM
  14. TheHasagi replied to the thread Adguard does not work when https filtering is turned off.

    @oxcm Try to use AdGuard DNS + HTTPS filtering and check again.

    Jan 15, 2019 at 1:40 PM
  15. TheHasagi replied to the thread Adguard does not work when https filtering is turned off.

    @oxcm Obviously, if HTTPS filtering is switched off HTTPS can't be filtered, try to load this website with AdGuard DNS or Google DNS.

    Jan 15, 2019 at 11:01 AM