Search results

  1. K

    [*Resolved] newshub.co.nz

    Works after correcting the typo...thanks Blaz :)
  2. K

    [*Resolved] newshub.co.nz

    I'm assuming I add it to my user filters. Tried that...didn't work :( I may reinstall the desktop version. I don't go to the problem website that often but I thought other users may appreciate the ads being removed. And if they're impressed by the extension they may purchase the full version :)
  3. K

    [*Resolved] newshub.co.nz

    It is the English filter that stops the video playing on my PC.
  4. K

    [*Resolved] newshub.co.nz

    I'm using the English, Spyware, Social Media, Annoyances and Anti-Adblock Killer filters. It appears to work on the desktop version but the English filter does not play the video at all...shows 0 seconds. I would prefer to continue to use the extension at this stage.
  5. K

    [*Resolved] newshub.co.nz

    Videos don't play at all now :( I'm using the extension with Firefox but I do have a licence for the desktop version.
  6. K

    [*Resolved] newshub.co.nz

    Can somebody please show me how to block the ads playing at the beginning of videos on my local news site? It would be greatly appreciated :) Website: http://www.newshub.co.nz/
  7. K

    [Resolved] Broken site

    Thanks to all involved in resolving this :)
  8. K

    [Resolved] Broken site

    As Blaz said, it's not fixed unless you disable that one rule.
  9. K

    [Resolved] Broken site

    Forums are blank even after unticking the filter rules that I found for the site. Works fine when Adguard is disabled. Example link below http://pressf1.pcworld.co.nz/showthread.php?138935-VDSL-modem-router-suggestions-please
  10. K

    [Resolved] nitroflare.com

    I can confirm that I also encountered this today.
  11. K

    [Resolved] Lifehacker - comments blocked

    Thanks guys for your quick response...fixed on my end now :)
  12. K

    [Resolved] Lifehacker - comments blocked

    Sorry Alex302 that didn't work on my system.
  13. K

    [Resolved] Lifehacker - comments blocked

    http://lifehacker.com/five-best-usb-hubs-1414094277/all I have to disable protection to view the comments using Adguard for Windows. Tested using IE and Firefox.
  14. K

    Flickr broken

    I think the link I had a problem with was probably the mobile phone version of the link. Other galleries I had a quick look at appeared to be fine.
  15. K

    Flickr broken

    When trying to view someone's photos clicking on the thumbnails does nothing. Once Adguard has been disabled photos open. This happened on both Firefox v28 and IE11.
  16. K

    YouTube with Internet Explorer broken

    Seems to be fixed...thanks.
  17. K

    YouTube with Internet Explorer broken

    Previously Adguard was disabling previews on YouTube with Internet Explorer. Now when you try to play a video all you get is a black box. Videos play on Firefox and on Internet Explorer if you run the Youtube Center userscript extension(for me anyway). Running the latest beta BTW.
  18. K

    AdGuard and Youtube Problem?!

    Is this related to the problem with the thumbnails for videos not loading on YouTube? I can't seem to find the thread. It affected IE 11 but not Firefox and does not appear to have been fixed. Update: Probably not related to the other problem as the link mentioned loads fine both with Firefox...
  19. K

    [resolved] hyperspeeds.com - anti-adblock script

    Adblock detected http://www.hyperspeeds.com/
  20. K

    Cannot block Flash element

    Yes the one above. I whitelisted RapidMoviez in FlashBlock as a workaround but removed FlashBlock in the end(on some sites FlashBlock is annoying).
Top