Search results

  1. caleb59

    twitch.tv not working after v7.10 update

    Yes you're right, I mean "sometimes" because I occasionally watch twitch.tv so I don't see them very often.
  2. caleb59

    twitch.tv not working after v7.10 update

    @Galgi yes. @Light Nighter that is true, twitch.tv works fine but ads are sometimes visible so now there is another issue. https://github.com/AdguardTeam/AdguardFilters/issues/121440
  3. caleb59

    Twitch buffering every couple of seconds

    Actually it was fixed today by simple filters update, from now in my case twitch.tv works fine again. Try to manually update your filters in AdGuard.
  4. caleb59

    twitch.tv not working after v7.10 update

    https://forum.adguard.com/index.php?threads/twitch-buffering-every-couple-of-seconds.48205/ I can confirm that disabling AdGuard Extra in Extensions fixes problem but this is only another workaround. First one is to add an exclusion to twitch.tv in Settings/Network/Filter HTTPS protocol...
  5. caleb59

    Twitch buffering every couple of seconds

    I can also confirm that disabling AdGuard Extra fixes problem but this is only another workaround. First one is to add an exclusion to twitch.tv in Settings/Network/Filter HTTPS protocol.
  6. caleb59

    twitch.tv not working after v7.10 update

    This issue is also reported on official AdGuard github: https://github.com/AdguardTeam/AdguardForWindows/issues/4290
  7. caleb59

    twitch.tv not working after v7.10 update

    It's always buffering when AdGuard protection is enabled in v7.10: But when I disable AdGuard filtering for 30 sec then it's working fine: ----------------------------------------- I know what's up. It's a HTTPS protocol filtering issue! This is almost identical issue like here...
  8. caleb59

    forum.pclab.pl stops working after a few minutes

    As a workaround you can go to Settings/Network/Filter HTTPS protocol and add an exclusion to forum.pclab.pl. This is only a simple workaround for now so please AdGuard team don't ignore this and fix this issue.
  9. caleb59

    forum.pclab.pl stops working after a few minutes

    Problem appeared in AdGuard 7.9 for Windows. When I disable overall protection button in AdGuard 7.9 for Windows then forum.pclab.pl is working fine, problem doesn't occur in older 7.8 version. This is not a simple filter issue, it's a HTTPS connection issue in my opinion. My other www...
  10. caleb59

    AdGuard Setup generate crash log after successfull update.

    Another update, same problem... I have sent new TEMP files to the address provided.
  11. caleb59

    AdGuard Setup generate crash log after successfull update.

    I'm using always newest available (stable release). This problem appeared several versions earlier, I don't remember exactly from which version but repeats regularly with each new update. I have sent requested TEMP files to the address provided. Unfortunately I didn't find any .dump files, it...
  12. caleb59

    Adguard not filtering adds on YouTube

    Newest BETA version fix this problem: https://github.com/AdguardTeam/AdguardForWindows/releases/tag/v7.0.2638.6551-beta
  13. caleb59

    Websites where the AdGuard Assistant is not shown

    WTF is going on... Now AdGuard Assistant is not visible on google.com! ------------------ And the most strange observation - when using browser (Chrome) incognito mode Assistant icon is visible on google.com! What is going on, I was talking with another user about this and he has the same...
  14. caleb59

    Websites where the AdGuard Assistant is not shown

    That helped, problem solved! But can AdGuard developers make some changes to do not do this manually?
  15. caleb59

    Websites where the AdGuard Assistant is not shown

    This not fixed this issue, problem still exists.
  16. caleb59

    Websites where the AdGuard Assistant is not shown

    Definitely not, Youtube is changed something and AdGuard just stopped working there.
Top