Search results

  1. L

    Glad I Have AdGuard

    :cool: I had turned it off for a while to see what would happen without it, and I could hardly believe what I saw. YouTube messages to pay for special services, including no longer being bothered by adds. In the mean time all video's begin with an add clip that you must wait for 5 seconds before...
  2. L

    Glad I Have AdGuard

    After having enjoyed utilizing it for a long time now, I just want to say: "I'm glad I have AdGuard!" :) It is so effective, I also want to give a big "Thank you!" to the developers.
  3. L

    AdGuard Monitoring the Outgoing SMTP Server of my ISP

    Hello, I just noticed AdGuard is checking the SMTP server of my ISP. It showed on the incoming/outgoing graph of my free firewall GlassWire. I had gone there to see if my email was being send which was still in my Outbox. It is still in that box, and does not appear as being send, at least it is...
  4. L

    Speedtest by Ookla Blocked from Working

    The though had crossed my mind that I was going off topic. But didn't think it worth a new thread. Especially as it was not AdGuard related. But I found it funny so I posted it. My apologies. Back on topic: I just tested it again various times, with Browsing Protection enabled and disabled. In...
  5. L

    Speedtest by Ookla Blocked from Working

    Yes, it makes sense. Thank you. I can hardly believe it, but I just seem to have gotten 321.9 Mbps downloading here: http://testmy.net/ Usually I get no more than around 25 Mbps there at best. On Ookla's Speedtest around 45 Mbps. So I wonder if this was some odd technical quirk... :) It...
  6. L

    Speedtest by Ookla Blocked from Working

    Yes, so it has nothing to do with AdGuard it turned out. And just refreshing the Speedtest page once with Chrome to make the speed test work is no biggie, so no problem really. :cool:
  7. L

    Speedtest by Ookla Blocked from Working

    PPS: It turns out that I must refresh that Speedtest page once in Chrome when I have Browsing Protection enabled. After that it works fine. With my Epic browser I keep getting the first image below even refreshing that page. But when I switch on Epic's proxy and choose UK for example, I get the...
  8. L

    Speedtest by Ookla Blocked from Working

    Thank you for testing it. Still for me I have to disable Browsing Protection, and then refresh the Speedtest page for it to work. The first image shows what I get with Browser Protection enabled. When I click on the "GA" ("GO") button, nothing happens. The second and third images show what I...
  9. L

    Speedtest by Ookla Blocked from Working

    My reason for starting this thread and what I wrote below was all based on me not knowing yet that Speedtest by Ookla only works in my Chrome browser after I refresh the Speedtest page once. It has nothing to do with AdGuard I found it in the mean time, as this is so with Browsing Protection...
  10. L

    ADGUARD Recommended Settings ? (Windows)

    Excellent. Thank you.
  11. L

    ADGUARD Recommended Settings ? (Windows)

    Nothing to feel bad about. You couldn't know, and were helpful to me. So was Vasili of course. The threads with this topic will eventually disappear from the front page. But still will be findable through a search for "Default Settings". And if Vasili's one liner gets included in a new Q&A...
  12. L

    Suggestion: Add "Set to Default Settings"

    It only happens in my Opera 12.18 when under Adguard's Filter Settings I don't have enabled "Use Adguard as an HTTP proxy". So no problem at all. Besides this Opera 12.18 is no longer being serviced by Opera, as it is based on Presto, and the new Opera uses Chrome. So there are probably only a...
  13. L

    ADGUARD Recommended Settings ? (Windows)

    As long as it is findable by searching for "default settings" on this forum, good enough for now. No need to purposefully hide that short tutorial either I think. And a new knowledgebase might indeed come in handy to many users. That one line tutorial should easily fit in it. ;)
  14. L

    Return AdGuard to DEFAULT settings

    By typing the word default in the search bar this thread and the other with explanation come up. Still think it is a good idea to add this explanation to the Q&A list also. But at least on this forum it will be found typing in the word default.
  15. L

    ADGUARD Recommended Settings ? (Windows)

    Thanks. And done. Also remover it from Filters as per your advice. :)
  16. L

    Return AdGuard to DEFAULT settings

    To return Adguard to default settings: Right-click on Adguard icon in tray, choose 'Advanced' -> 'Reset settings to defaults'.
  17. L

    ADGUARD Recommended Settings ? (Windows)

    Good idea. Thanks. But looking at all the topics on this forum, I wondered under which one I should post it... Anyway, since it will come up searching for "default settings", I guess it doesn't matter much. I'll post it under Filters.
  18. L

    Suggestion: Add "Set to Default Settings"

    PS: I had the issue of getting the Startpage (https://www.startpage.com/) error again. Even utilizing "Reset settings to default" did not solve it. But by enabling the "Use AdGuard as an HTTP proxy" the issue was resolved. The issue again only came up using my Opera 12.18 browser. Not with my...
  19. L

    Suggestion: Add "Set to Default Settings"

    No problem. And thank you for the effective tip. I have a lifelong license, so that tip will serve me for the rest of my life. :)
Top