Adguard AdBlocker does not work on Firefox

F4r3ll

New Member
Hello,

I just uninstalled uBlock Origin on Firefox, to add Adguard AdBlocker

Unfortunately the extension does not work, I have no "button" in the module settings (see screenshot below)



I did the test on Firefox, Firefox ESR, Waterfox, and 2 different configurations (Windows 10 Pro 64Bits and Linux Ubuntu 14.04 64Bits)
I get the same result

On the other hand, I have no problem with Chromium

Where does the problem come from? Is there a solution?

Thank you in advance for the help you can give me

With kind regards
 
T

The Commissioner

Guest
@vasily_bagirov You must be knowing that support for legacy extensions will stop in 15 days when v57 is released.
uBo(webextension) works great, so it's not only Mozilla to blame,if in the first place it is to be blamed.

Nobody nowhere mentions the associated bug in Mozilla or provided a link to where the bug report has been filed with Mozilla.
 

F4r3ll

New Member
Hello,

Hooray, I finally managed to install version 2.7.3

I proceeded as follows:
In Firefox, I checked "accept cookies."
In NoScript, I have enabled "Allow Javascript globally (dangerous)"

I started installing the Adguard AdBlocker module, and this time I got the first setup page, once this page is closed, the extension is very functional.

Then I put back my usual settings for Firefox and NoScript

I passed the subject to "solved."

Thanks anyway to all the speakers on my problem

With kind regards
 
T

The Commissioner

Guest
@vasily_bagirov It's been almost a week now. Forget about solving the problem, couldn't even manage to get a reply? Asked something too big?
 
Top