AdGuard Assistant beta not showing up on ps4news.com

Discussion in 'Discussion (Beta Versions)' started by Blaz, Feb 21, 2015.

  1. Blaz

    Blaz Moderator & Translator Moderator

    Joined:
    Dec 21, 2014
    Messages:
    9,331
    In my IE11 the Adguard Assistant Beta 3.0.61 doesn't show up on ps4news.com, on my Opera it shows up on that site. Also the filtering works fine in Opera while in IE11 not all things are removed (e. g. the social buttons from fanboy's annoyances).
    I already cleaned the cache.
     
  2. steve1209

    steve1209 Beta Tester

    Joined:
    Mar 31, 2014
    Messages:
    491
    Adguard Assistant Beta 3.0.61 works fine for me in Chrome Beta X64 at ps4news.com
     
  3. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    3,791
    It shows up for me in Internet Explorer 11. My next questions are; 1) Are you using Anti-Adblock Killer currently? Try disabling that as it's not really compatible with Internet Explorer - some userscripts aren't. 2) Are you using the WFP network driver? 3) Have you tried disabling filters/extensions one-by-one to see if the culprit is one of those?
     
  4. Blaz

    Blaz Moderator & Translator Moderator

    Joined:
    Dec 21, 2014
    Messages:
    9,331
    I disabled every filter and every extension except Assistant beta and the same.
    I'm using WFP on my Windows 8.1.
     
  5. avatar

    avatar Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    13,135
    Which version of Adguard do you currently use? Don't see it in your signature.
     
  6. Blaz

    Blaz Moderator & Translator Moderator

    Joined:
    Dec 21, 2014
    Messages:
    9,331
    Latest beta build which was available yesterday.
     
  7. avatar

    avatar Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    13,135
    Have you tried clearing IE cache?

    Also check the "Document Mode" used on this website. Should be "Edge".
    To do this: open developer tools (F12) and go to "Emulation" tab (bottom item in the black left sidebar menu).
     
  8. Blaz

    Blaz Moderator & Translator Moderator

    Joined:
    Dec 21, 2014
    Messages:
    9,331
    My cache automatically gets cleaned by CCleaner after closing it.

    Document Mode was set to 9, I manually changed it to Edge and AdGuard assistant shows up (but not removing all things like social buttons which get removed in my Opera through Fanboy's filter).
     
  9. avatar

    avatar Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    13,135
    I see it now: this website forces IE9 mode with a meta-tag:
    Code:
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=9" />
    
    You can remove it with Adguard:
    Code:
    ps4news.com$$meta[http-equiv="X-UA-Compatible"]
    

    Now, about Fanboys filter. He develops these filters in FF and sometimes it works differently in IE.
    Here is the rule for IE:
    Code:
    ps4news.com##.loginBarRight>.loginBox+div
    


    ---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------

    Reported this to fanboy:
    https://forums.lanik.us/viewtopic.php?f=64&t=21172&p=67311#p67311
     
  10. Blaz

    Blaz Moderator & Translator Moderator

    Joined:
    Dec 21, 2014
    Messages:
    9,331
    Thank you avatar, working fine :)