AdGuard to complicated for simple user

KroontjesPen

New Member
On my PC with Windows10 and Firefox 70.0.1 AdGuard blocked sites with valid certificates even giving out by AdGuard like nos.nl and rtlnieuws.nl.

The link https://reports.adguard.com/en/new_issue.html is also blocked. o_O
AdGuard cetificaat.png

When I like to report this I have to fill in a lot of questions that I don't no how to answer.
So I stop using AdGuard on my PC.
 

Chinaski

Quality Assurance
Staff member
Administrator
Moderator
@KroontjesPen
Hello there!

The problem reproduced only in the Firefox browser? Do you have third-party and custom filters enabled?
Please send a screenshot of the page that is blocked by the AdGuard app.
 

KroontjesPen

New Member
Adguard is so out of the box.
adguard eigen pagina.png

Just downloaded chrome for this and no problems there.
So I have to look further in Firefox.
For even to complete this post I have to switch off AdGuard. ;)
 

KroontjesPen

New Member
There is now 1 of the mentioned site, nos.nl, that was OK after a blink of an EV message.
The rest incl. this site still blocked.

Twitter give the frame but no data
 

Chinaski

Quality Assurance
Staff member
Administrator
Moderator
If your switch-on this tab will there be changes?
Also, please specify do you have third-party and custom filters enabled in the AdBlocker section.
 

KroontjesPen

New Member
That EV tab was already on.
The User Filter is empty and was off.
When I switched off the hole Ad Blocker page there is no difference.
 

Boo Berry

Moderator + Beta Tester
Moderator
You may have to clear the browser's cache and possibly even reboot after enabling the option to not filter sites that use EV certificates.
 

KroontjesPen

New Member
After reboot my PC is this forum-site OKE.

Twitter still the same: frame and no data.
https://github.com/ gives a EV popup but the lay-out is totally destroyed.
My banking site is OKE
Site with Let's Encrypt certificate not. Gives a self made note to look to your connection.

Still not what it has to be.
 

Chinaski

Quality Assurance
Staff member
Administrator
Moderator
Did you try to switch-off Stealth-mode settings?
Any changes?
 

KroontjesPen

New Member
@Chinaski
Steath-mode was off from the start and I did not change that.

@Boo Berry
Windows and Malwarebytes(Premium)
From both no messages.

What I want to try is to clear the Firefox user-data.
That I have put to an other HD because of saving my SSD for all the data .
But therefore I need time and for all patience.
Planning on forehand.
 
Top