[*] articles on deutsche-wirtschafts-nachrichten.de don't load or load very slow

Discussion in 'False Positives' started by Dolfi, Dec 27, 2014.

  1. Dolfi

    Dolfi Banned

    Joined:
    Nov 21, 2014
    Messages:
    218
    hi,

    since yesterday many articles on DWN do not load like the weeks before but either not at all or very slow (like from 1 up to 10min).
    Example: http://deutsche-wirtschafts-nachric...elpreis-in-die-hoehe/comment-page-2/#comments
    only AG filters enabled, except userfilters. AM and proxy disabled.


    edit: the page appears to be loaded (almost) entirely (display pg source of a 'blank white page' shows loads of lines, 100kB), just not displayed.
     
    Last edited by a moderator: Dec 27, 2014
  2. Alex302

    Alex302 Filters Developer Staff Member Administrator

    Joined:
    Jul 20, 2012
    Messages:
    24,238
    Hi
    Can you make a screenshon and choose elements which didn't loaded?
     
  3. Dolfi

    Dolfi Banned

    Joined:
    Nov 21, 2014
    Messages:
    218
    no screenshot necesssary: Open Wordpad, Notepad or even Paint from StartMenu and you see the exact same picture that I see: a blank page (see my edit:) ;)
     
  4. Alex302

    Alex302 Filters Developer Staff Member Administrator

    Joined:
    Jul 20, 2012
    Messages:
    24,238
    I have not problems with this site.
    Can you try without proxy? And what filters are you using?
     
  5. Dolfi

    Dolfi Banned

    Joined:
    Nov 21, 2014
    Messages:
    218
    As I try to make the forum more effective I explained all that in my 1st post. See my sig too, pls.
     
  6. Alex302

    Alex302 Filters Developer Staff Member Administrator

    Joined:
    Jul 20, 2012
    Messages:
    24,238
  7. Dolfi

    Dolfi Banned

    Joined:
    Nov 21, 2014
    Messages:
    218
    you appear to use chrome or alike and to use the plugin (according to the icon displayed) which is a different product than AG4Win.
    Might that be a reason?

    ---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------

    found a very simple solution: I block all scripts from jwpsrv.com using AdMuncher "myFilters - remove scripts with text"
     
  8. Alex302

    Alex302 Filters Developer Staff Member Administrator

    Joined:
    Jul 20, 2012
    Messages:
    24,238
    I'm using AdGuard for Windows, but with browser extension(in FireFox and Chrome) page is loads.
     
  9. avatar

    avatar Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    13,135
    Can't reproduce it on my side too.
     
  10. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    3,794
    Nor my side either.