Chrome and Gmail problem ...

TheTooolguy

New Member
After installing AdGuard (all settings default), I can't access gmail inside Chrome anymore.
In every other browser, no problem, only in Chrome ...

Looked at the log, QUIC:// gets blocked. so I disabled QUIC in Chrome.
No luck.

Disabled WFP driver.
No luck.

Disabled AdGuard.
No luck.

Uninstalled AdGuard.
Yes, I can access gmail again in Chrome.


My system:
  1. Fresh installed Windows 10 Professional build 1803.
  2. Avast Free (only the first three components in custom install, the rest is garbage)
  3. Chrome (latest 64-bit), extension: AdGuard
  4. Adguard

I'm completely in the dark what the problem is ...
 

Blaz

Moderator & Translator
Staff member
Moderator
Do you have Stealth mode active? Did you try to disable each AdGuard module?
https://i.imgur.com/oU7KTc6.png

Did you try to update to latest nightly build (change update channel in settings to Nightly and right click on tray icon -> about).
 

Blaz

Moderator & Translator
Staff member
Moderator
Do you have Stealth mode active? Did you try to disable each AdGuard module?
https://i.imgur.com/oU7KTc6.png

Did you try to update to latest nightly build (change update channel in settings to Nightly and right click on tray icon -> about).
 

TheTooolguy

New Member
Solved it:

Adguard Settings -> Network -> Filter HTTPS -> Manage exclusions

Added:
gmail.com
mail.google.com
adguard.com
forum.adguard.com

(Only quick and dirty fix) ... looks like https filtering is the culprit ...
 
Top