Filtering messing with current temperature on websites

Discussion in 'False Positives' started by Boo Berry, Jun 2, 2012.

  1. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    2,424
    Greetings!

    It seems a filtering rule is breaking the current temperature and the current weather icon on http://www.ky3.com/ and http://www.kspr.com/ - they appear as und (undefined?) instead of the number but they work fine in IE9 when Adguard's disabled. I've tried a few things, including whitelisting to try to workaround this issue but all failed. I'm using the English List only.

    I've tested this using Internet Explorer 9 and Opera 11.64 on Windows 7 Ultimate 64-bit.

    Here it is with Adguard disabled and working (check the part highlighted in the red box):

    [​IMG]

    Here it is with Adguard enabled and broken (check the part highlighted in the red box):

    [​IMG]

    Any ideas?
     
    Last edited by a moderator: Jun 2, 2012
  2. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    2,424
    It's still happening 20 days later and I can't find a viable workaround for this. Can the developer(s) comment on this issue? Thanks! :)
     
  3. avatar

    avatar Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    11,947
    Sorry that I've missed your message! We will fix this problem today.
     
  4. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    2,424
    It's quite alright. :) Looking forward to the fix! I've also noticed some other issues and quirks I'll be reporting as soon as I have some time but I did post one quick "issue" here.
     
    Last edited by a moderator: Jun 28, 2012
  5. avatar

    avatar Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    11,947
    Fixed everything, thanks for the feedback and looking forward for more issues.
     
  6. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    2,424
    Confirmed, issue fixed!