Filtering randomly fails on Amazon.com

Discussion in 'Technical Support (AdGuard for Windows)' started by Boo Berry, Oct 9, 2013.

  1. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    3,058
    Right, been doing some testing and noticed lately that filtering randomly fails on Amazon.com when searching for items. I've tested this with only the English filter and Spyware filters enabled.

    Steps to reproduce:

    1. Go to http://www.amazon.com/
    2. In the search bar, search for any random item.
    3. Scroll down to the bottom of the results and if sponsored links appear, filtering has failed. Also the assistant doesn't show up when the filtering fails.

    If you don't get it to work, just repeat steps 1 and 2 until it happens. For me, I usually put in ear buds into the search box and sometimes it'll fail.

    My guess it's a bug in Adguard itself causing this issue.
     
  2. avatar

    avatar Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    12,802
    Confirmed. I didn't yet understand why does it happen.
     
  3. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    3,058
    Yeah, I've tried running Adguard in debug mode and looking at the logs, and no errors show up. Very odd indeed!
     
  4. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    3,058
    Any update on why this happens?
     
  5. avatar

    avatar Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    12,802
    We have found the cause, will be fixed in the next beta version release.
     
  6. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    3,058
    Seems to be fixed in the newest beta! :)