Filtering too aggressive

rickyoh

Beta Tester
several issues on redmondpie

http://www.redmondpie.com/apple-ios-7-6-betas-later-video/

(unfiltered view of the page to better show what is missing in the filtered version)

the google custom search box is filtered therefore you have to disable filtering in order to use search. comments are powered by facebook social plugin(why, oh why do they do this to us!) and therefore do not appear when protection is on.
also when trying to disable filtering temporarily using the assistant on the same site, the page does not automatically reload.
 

avatar

Administrator
Staff member
Administrator
several issues on redmondpie

http://www.redmondpie.com/apple-ios-7-6-betas-later-video/

(unfiltered view of the page to better show what is missing in the filtered version)

the google custom search box is filtered therefore you have to disable filtering in order to use search. comments are powered by facebook social plugin(why, oh why do they do this to us!) and therefore do not appear when protection is on.
also when trying to disable filtering temporarily using the assistant on the same site, the page does not automatically reload.
Fixed an issue with the search box.

Also I've unblocked facebook comments plugin in the widgets filter.
This widget is rather useful after all.
 

Boo Berry

Moderator + Beta Tester
Moderator
https://plus.google.com isn't loading up corrently when logged in and using the new Google navigation bar/layout. I've enabled the new Google navigation bar/layout via this post. Tested using all browsers.

It looks like it tries to load, then it goes all white.
 

avatar

Administrator
Staff member
Administrator
https://plus.google.com isn't loading up corrently when logged in and using the new Google navigation bar/layout. I've enabled the new Google navigation bar/layout via this post. Tested using all browsers.

It looks like it tries to load, then it goes all white.
Either cannot reproduce or don't fully understand the problem.
Can you post a screenshot of this issue?
 

Boo Berry

Moderator + Beta Tester
Moderator
The issue seems to have resolved itself, but I'll keep checking it to see if it pops up again.
 

Accel

Beta Tester
rendering on http://kissmanga.com/ failed miserably when adguard is on.. sometimes no background and others

using english filter, spyware, and experimental filter with palemoon 24.0.2 and chrome 30

i can load it fine while using adblock plus with easylist and their version of spyware, and social filter
 

avatar

Administrator
Staff member
Administrator
rendering on http://kissmanga.com/ failed miserably when adguard is on.. sometimes no background and others

using english filter, spyware, and experimental filter with palemoon 24.0.2 and chrome 30

i can load it fine while using adblock plus with easylist and their version of spyware, and social filter
Could you show the screenshot with the bad rendering?
 
Top