[Fixed] AdGuard Assistant is not working

Discussion in 'Technical Support (AdGuard for Windows)' started by streetwolf, Jan 4, 2015.

  1. streetwolf

    streetwolf Beta Tester

    Joined:
    Apr 9, 2014
    Messages:
    500
    1. Yes the Social Media filter does remove the buttons, but it also removes the Print Page icon that is to the right of the buttons. thehealthplan.com###social > LI only removes the social media buttons only.

    2. As I said, adding the filter to my Windows-AG user filter does not get rid of the social media buttons. Only works in the extension.

    3. Can't get the Windows-AG Assistant button to appear on thehealthplan.com otherwise I would try that way. Does it only appear when there are ads? Does this for other ad-less sites too. I would like to see it more like ABP Element Hider so I can block anything not just ads.
     
    Last edited by a moderator: Jan 4, 2015
  2. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    3,731
    This works for me in Adguard for Windows. Just make sure you clear your browser cache first.

    Code:
    thehealthplan.com##UL#social > LI
     
  3. streetwolf

    streetwolf Beta Tester

    Joined:
    Apr 9, 2014
    Messages:
    500
    Doesn't work for me. I don't understand what's going on. Are you able to get the AG Assistant icon to appear on this site?
     
  4. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    3,731
    Yes. It sounds like you're encountering this issue - it isn't limited to Google domains. Try the workaround I posted in that topic.
     
  5. streetwolf

    streetwolf Beta Tester

    Joined:
    Apr 9, 2014
    Messages:
    500
    Adguard Assistant is not working

    Following your instructions did fix the problem. Will this 'fix' last? Why do some sites not show the AGA icon. This forum doesn't show it.
     
  6. avatar

    avatar Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    13,131
    Which filters and userscripts do you use?
     
  7. streetwolf

    streetwolf Beta Tester

    Joined:
    Apr 9, 2014
    Messages:
    500
    The AGA icon is now appearing properly even on this forum.

    Filters Used:

    User, English, Spyware, Experimental, Fanboy's Annoyance Adblock Warning Removal List.

    Extensions: AG Assistant only when needed.
     
    Last edited by a moderator: Jan 5, 2015
  8. avatar

    avatar Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    13,131
    Which firefox add-ons do you use?
     
  9. streetwolf

    streetwolf Beta Tester

    Joined:
    Apr 9, 2014
    Messages:
    500
    Extensions
    ----------

    Name: Biscuit
    Version: 2.4.2
    Enabled: true
    ID: biscuit@nuko.org

    Name: Bookmark Favicon Changer
    Version: 2.23
    Enabled: true
    ID: bookmarkfaviconchanger@sonthakit

    Name: Classic Theme Restorer
    Version: 1.2.8.2
    Enabled: true
    ID: ClassicThemeRestorer@ArisT2Noia4dev

    Name: Cleanest Addon Manager
    Version: 7.0
    Enabled: true
    ID: cam@sdrocking.com

    Name: CoLT
    Version: 2.6.5
    Enabled: true
    ID: {e6c4c3ef-3d4d-42d6-8283-8da73c53a283}

    Name: Configuration Mania
    Version: 1.20.2014120302
    Enabled: true
    ID: {c4d362ec-1cff-4ca0-9031-99a8fad7995a}

    Name: Copy ShortURL
    Version: 2.1
    Enabled: true
    ID: jid0-ODIKJS9b4IT3H1NYlPKr0NDtLuE@jetpack

    Name: Default Full Zoom Level
    Version: 7.5
    Enabled: true
    ID: {D9A7CBEC-DE1A-444f-A092-844461596C4D}

    Name: Disable HTML5 Fullscreen Alert
    Version: 0.1
    Enabled: true
    ID: jid1-Duz06d3mQhPItw@jetpack

    Name: DOM Inspector
    Version: 2.0.15
    Enabled: true
    ID: inspector@mozilla.org

    Name: FireGestures
    Version: 1.9b3
    Enabled: true
    ID: firegestures@xuldev.org

    Name: FlashStopper
    Version: 1.2.4.1
    Enabled: true
    ID: flashstopper@byo.co.il

    Name: InspectorWidget
    Version: 4.04.20121231
    Enabled: true
    ID: {c671b520-abe9-11d8-8ebc-000c6e787bf7}

    Name: LastPass
    Version: 3.1.77
    Enabled: true
    ID: support@lastpass.com

    Name: Link Location Bar
    Version: 1.1.4
    Enabled: true
    ID: linklocationbar@gnt.de

    Name: Minimum Font Size Per Domain
    Version: 1.0
    Enabled: true
    ID: minimumfontsizeperdomain@alice0775

    Name: OmniSidebar
    Version: 1.5
    Enabled: true
    ID: osb@quicksaver

    Name: PopupInspector
    Version: 0.1
    Enabled: true
    ID: PopupInspector@czcp.co.cc

    Name: Restart
    Version: 1.2.3
    Enabled: true
    ID: Restart@schuzak.jp

    Name: Show my Password
    Version: 2.1.1
    Enabled: true
    ID: {cd617372-6743-4ee4-bac4-fbf60f35719e}

    Name: Sidebar Bookmark Selector
    Version: 3.0
    Enabled: true
    ID: sidebarBookmarkSelector@alice

    Name: Stylish
    Version: 2.0.0
    Enabled: true
    ID: {46551EC9-40F0-4e47-8E18-8E5CF550CFB8}

    Name: Super Drag
    Version: 0.15
    Enabled: true
    ID: superdrag@enjoyfreeware.org

    Name: Theme Font & Size Changer
    Version: 34.2
    Enabled: true
    ID: {f69e22c7-bc50-414a-9269-0f5c344cd94c}

    Name: YouTube High Definition
    Version: 34.3
    Enabled: true
    ID: {7b1bf0b6-a1b9-42b0-b75d-252036438bdc}
     
  10. avatar

    avatar Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    13,131
    Could you please try disabling them all?

    Or wait until I return from vacation. Sorry that I can't check it by myself now - the internet here is very bad.
     
  11. streetwolf

    streetwolf Beta Tester

    Joined:
    Apr 9, 2014
    Messages:
    500
    AGA is working now as I said earlier. It started working when I deleted the files in the SSL folder minus two of them as per Boo Berry. Are you are trying to figure why this worked?
     
  12. avatar

    avatar Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    13,131
    Yes, next beta will fix the issue with Adguard creating SSL exclusions in some random situations.

    But that has nothing to do with our forum - it uses plain http.