forum.adguard.com

freshhh

Active Member
forum.adguard.com

if filtering enabled when you want to edit a post here at this forum, the "save", "go advanced" & "cancel" buttons are not showing!

it's all good when filtering is disabled
 

Alex302

Filters Developer
Staff member
Administrator
What filters?
I don't have this problem with Russian, English, Spy, Social and Experimental filters.
 
Last edited by a moderator:

freshhh

Active Member


---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------

I noticed also that I'm not able to see your signature here if filters are enabled!

Important information / Важная информация:
+ Click to show spoiler
My devices:
+ Click to show spoiler
My filters: Filters: Russian, English, German, Spy, Social, Experimental
 

mysteriously

Beta Tester & Translator
~5 filters lists + user filter is enough imo. Using set of filters you posted it's very hard to check which one causes this problem. I guess it's not the only one site you've noticed missing parts. So I strongly suggest to limit your filters list to that ones you need the most
 

Boo Berry

Moderator + Beta Tester
Moderator
Try reducing your filter lists to just 4 + the user filter. I'm thinking you're encountering issues by running too many filter lists.
 

freshhh

Active Member
I'm aware I'm currently using many lists but what is the best solution if I would like to visit a lot of foreign websites?
If I want a nice clean surfing experience I've to use many lists from the "EasyList" source because of that.
 

Alex302

Filters Developer
Staff member
Administrator
freshhh, please, try this rule:
Code:
adguard.com#@#.signature
 

avatar

Administrator
Staff member
Administrator
I'm aware I'm currently using many lists but what is the best solution if I would like to visit a lot of foreign websites?
If I want a nice clean surfing experience I've to use many lists from the "EasyList" source because of that.
Do you often visit Russian sites?

I see you use RU AdList: BitBlock. This filter is like Fanboys Annoyances but for russian sites.
 

freshhh

Active Member
freshhh, please, try this rule:
Code:
adguard.com#@#.signature
yes i do, almost on a daily basis...

unfortunately it doesn't work: no signature and no save button if i want to edit a previous post

---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------

edit: i removed the russian filter and now i can see signatures but still cannot see the "save button", "go advanced", "delete" "cancel" buttons if i want to edit a previous post!

so the russian filter is part of the cause but there is another one guilty!
 

Nameless

Beta Tester
Best thing to do is to disable each filter one by one and finding out which filter is causing the issue, its what i try and do when i have issues. Of cause when you have alot of filters it can be a pain.

I suppose you could also try the log feature in the windows application.
 

avatar

Administrator
Staff member
Administrator
Maybe the problem is not in just filters but in some userscript?

Which userscripts do you use?
 

Boo Berry

Moderator + Beta Tester
Moderator
Like in the Outlook topic, can you try disabling filters one-by-one? Hopefully it can be narrowed down.
 

freshhh

Active Member
If I use "do not block for 30 seconds" it works.

I tried to disable them all manually at the same time: not working.

I will try to reinstall...

Could it be also because of extensions instead of filters?
 

freshhh

Active Member
I've tried to disable all including my user filter but it does not work.
I've tried to disable all extensions but it does not work.
I've tried to reinstall the software but with no luck.
 
Top