Forum shows i am using an adblocker

Discussion in 'Missed Ads' started by Rian, Jul 4, 2014.

  1. Rian

    Rian Beta Tester

    Joined:
    Jun 6, 2014
    Messages:
    137
    Last edited by a moderator: Jul 4, 2014
  2. Nameless

    Nameless Beta Tester

    Joined:
    Mar 19, 2014
    Messages:
    731
  3. Rian

    Rian Beta Tester

    Joined:
    Jun 6, 2014
    Messages:
    137
    the first one didnt worked but second one did .......... also i don't bother about share code and all i only use that shoutbox in nsaneforums :)............ FYI i only use genuine products :) also i was one of the person who took the initiative to get people to use genuine softwares by starting genuine Giveaways as a way to stop pirated softwares :) :)



     
    Last edited by a moderator: Jul 4, 2014
  4. Nameless

    Nameless Beta Tester

    Joined:
    Mar 19, 2014
    Messages:
    731
    Sorry i didnt realise case mattered seems adstest fails but nsaneforums.com##.AdsTest works my end which is what i had.

    If the sharecode dont matter you can always just keep the block on the file, i was mainly said if it was added to the adguard block list option 1 would be better.
     
  5. Rian

    Rian Beta Tester

    Joined:
    Jun 6, 2014
    Messages:
    137
    now this worked nsaneforums.com##.AdsTest .... maybe in previous code a in Adstest was not in capital

     
  6. Nameless

    Nameless Beta Tester

    Joined:
    Mar 19, 2014
    Messages:
    731
    Yeah i didnt realize case mattered, i had copied the code from inspector into adguard then typed it on the forums thinking it would work, i was wrong.

    Least its sorted now anyway.