no Adguard icon on Yahoo! Mail page?

yardbird

New Member
I checked the list of "filters" and yahoo! Mail is not listed. (Apparently "filters" means exceptions?). The Yahoo! mail site is showing ads. How do I get Adguard to filter ads on the Yahoo! Mail site? Thanks!!
 

Boo Berry

Moderator + Beta Tester
Moderator
What version of AG for Mac are you using?

This *could* be related to the service worker issue that's known about.
 

Boo Berry

Moderator + Beta Tester
Moderator
What browser(s) are you using? Nonetheless, you might try the latest beta build and see if it's better, but if I had to guess, this is indeed the known service worker issue. You can also try a) clearing the browser's cache completely and b) adding this rule to the user filter and see if it starts working then...

Code:
||mail.google.com/mail/u/0/sw.js$empty,important
GitHub issue on service worker issues: https://github.com/AdguardTeam/CoreLibs/issues/597
 

Chinaski

Support Marine
Staff member
Administrator
Moderator
@yardbird

Hello!

Please specify which filters do you use? Are there any custom filters?
Try to reinstall the app and try again.
 

Boo Berry

Moderator + Beta Tester
Moderator
There's at least three websites where service workers cause issues; Gmail, Outlook and YouTube. Anyone experiencing issues with those sites might try the rule(s) posted below and see if it helps (you may have to clear browser cache)...

Gmail:
Code:
||mail.google.com/mail/u/0/sw.js$empty,important
Outlook:
Code:
||outlook.live.com/mail/sw.js$empty,important
YouTube:
Code:
||youtube.com/sw.js$empty,important
 
Top