[NSFW] xHamster.com videos do not work with AdGuard enabled.

Discussion in 'Technical Support (AdGuard for Windows)' started by Urano_Metria, Sep 8, 2018.

?

Do xHamster.com videos work with AdGuard enabled for you?

  1. Yes

    33.3%
  2. Sometimes (Inconsistent)

    0 vote(s)
    0.0%
  3. No

    66.7%
  1. Urano_Metria

    Urano_Metria New Member

    Joined:
    Sep 8, 2018
    Messages:
    3
    I bought AdGuard a long time ago, and I am currently sitting at a Lifetime 3 PC + 3 Mobile license. It has been the best and only ad blocking software I have used since then. However, this has been an ongoing problem ever since I first got AdGuard. I have never been able to get xHamster videos to play while AdGuard is enabled. Here are some screenshots below.

    Page loaded with AdGuard enabled
    Page Load AdGuard Enabled.png

    Pressing play with AdGuard enabled
    Press Play AdGuard Enabled.png

    Page loaded with AdGuard disabled
    Page Load AdGuard Disabled.png

    Pressing play with AdGuard disabled
    Press Play AdGuard Disabled.png


    As you can see from the images, at least for me, the videos work fine when I disable AdGuard for xHamster.com, but when I enable it I just get the 'video was moved' error. Here is some information on what I am running below.

    Operating System: Windows 10 (64-bit) Version 1803 (OS Build 17134.228)

    Browser: Google Chrome Version 69.0.3497.81 (Official Build) (64-bit)

    AdGuard: Version 6.3.1399.4073, and AdGuard AdBlocker for Chrome in integration mode.

    Filters: User Filter (blank, fresh install), AdGuard Base Filter, AdGuard Spyware Filter, AdGaurd Annoyances Filter, Adblock Warning Removal List, Malware Domains, Spam404, NoCoin Filter List

    Anything I am doing wrong or anything I can do to get AdGuard to work properly on this website would be appreciated greatly. I asked this here because I know form searching around the forum that other people are using AdGuard on xHamster just fine. I am not sure why it isn't working for me.
     
  2. TheHasagi

    TheHasagi Quality Assurance / Support Commando Staff Member Administrator Moderator

    Joined:
    Mar 26, 2018
    Messages:
    1,431
    @Urano_Metria

    Hello!

    What DNS is enabled when AdGuard is on?

    Have you tried to disable Spam404, NoCoin Filter List, AdBlock Warning Removal List?
     
  3. Urano_Metria

    Urano_Metria New Member

    Joined:
    Sep 8, 2018
    Messages:
    3
    Capture.PNG
    CMD.png
    Reported by modem:
    Primary DNS Server (IPv4): 75.75.75.75
    Secondary DNS Server (IPv4):75.75.76.76
    Primary DNS Server (IPv6): 2001:558:feed::1
    Secondary DNS Server (IPv6): 2001:558:feed::2

    That's the full configuration of what I have running on AdGuard. Unless any of those settings change the DNS being used, I am still using the default Comcast/Xfinity DNS. I'm not entirely sure how to check what DNS is really being used. I don't know enough about networking to know whether what cmd reports is correct.

    I'd really prefer not to browse with those disabled, but yes, I have tried the website with those filters disabled and still get the "video moved" error.
     
  4. Blaz

    Blaz Moderator & Translator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 21, 2014
    Messages:
    9,936
    Did you try to disable Stealth module?
    Also it may help if you post the direct video url.
     
  5. Сергей Ильин

    Сергей Ильин Well-Known Member

    Joined:
    Dec 19, 2015
    Messages:
    2,337
    Hello Urano_Metria try the other 2 options,use Google Public DNS as well if that doesn't help try to open xHamster.com using Opera Browser with VPN is enabled.
     
  6. Urano_Metria

    Urano_Metria New Member

    Joined:
    Sep 8, 2018
    Messages:
    3
  7. freshhh

    freshhh Active Member

    Joined:
    Nov 25, 2014
    Messages:
    3,165
    confirmed I've reported the same trouble as well but AdGuard team replied "not reproduced" as often
     
  8. TheHasagi

    TheHasagi Quality Assurance / Support Commando Staff Member Administrator Moderator

    Joined:
    Mar 26, 2018
    Messages:
    1,431
    @freshhh

    Hello!

    Do you face this problem now?