Page takes a long time to load

Discussion in 'Technical Support (Adguard for Windows)' started by streetwolf, May 16, 2014.

  1. streetwolf

    streetwolf Beta Tester

    Joined:
    Apr 9, 2014
    Messages:
    500
    When I disable AG the link at the bottom takes a second to load. AG enabled it takes from 15-30 seconds. I have it white listed but that doesn't help.

    http://octane-benchmark.googlecode.com/svn/latest/index.html

    *** seems to be intermittent. After the initial long load it is loading fast now. But I'm sure it will load slow again at some point.
     
  2. steve1209

    steve1209 Beta Tester

    Joined:
    Mar 31, 2014
    Messages:
    396
    streetwolf,

    I got that page in 2-5 seconds with AG enabled but I have a VERY FAST Comcast cable connection. [​IMG]
     
  3. streetwolf

    streetwolf Beta Tester

    Joined:
    Apr 9, 2014
    Messages:
    500
    I think I had the same problem with AdMuncher too. Right now it is loading fast. I'm using Fx32 so maybe it's an Fx thing, possibly a cache issue since Fx is using a new system.

    btw... I beat you with a 120/40 cable connection. :)
     
  4. avatar

    avatar Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    12,248
    Ho-ho, now it is speedtest sharing thread:)

    3512462022.png

    By the way I can confirm it - the page load is really very slow first time.
    I'll create an issue but with minor priority.
     
  5. streetwolf

    streetwolf Beta Tester

    Joined:
    Apr 9, 2014
    Messages:
    500
    It appears to be something in the social networks widgets filter. Disabling it makes the page load as it should.

    *** Edit

    Still having slow loading.
     
    Last edited by a moderator: May 21, 2014
  6. avatar

    avatar Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    12,248
    We had a similar issue with SSL filtering of some websites. Checking some SSL certificate first time was taking too much time. We've fixed it but maybe this issue is alike?