[Resolved] http://www.ruutu.fi/

Discussion in 'False Positives' started by max2, Mar 29, 2015.

  1. max2

    max2 Beta Tester

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Messages:
    247
    When AdGuard is enabled no videos from this website will play :( Is there anyway around this ? I tried adding the site to the exception list with no luck.

    http://www.ruutu.fi/
     
  2. vasily_bagirov

    vasily_bagirov Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2014
    Messages:
    6,900
    Thanks for the submission, we'll fix this.
     
  3. max2

    max2 Beta Tester

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Messages:
    247
    Thanks please let me know when it is fixed.
     
  4. Alex302

    Alex302 Filters Developer Staff Member Administrator

    Joined:
    Jul 20, 2012
    Messages:
    24,088
    Please, try this rules:
    Code:
    @@||track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/async/$domain=ruutu.fi
    @@||track.adform.net/Serving/TrackPoint/*$domain=ruutu.fi
    @@||adserver.adtech.de/addyn
    @@||adserver.adtech.de/?adrawdata/
    ||gatling.nelonenmedia.fi/file/sites/default/files/ads.xml
    ||adserver.adtech.de/?adrawdata/
    ---
    Moved to correct thread.
     
  5. max2

    max2 Beta Tester

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Messages:
    247

    How do I do that please? Thank you.
     
  6. vasily_bagirov

    vasily_bagirov Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2014
    Messages:
    6,900
    You should add these rules to the User filter ('Settings - Ad Blocker' section in Adguard menu).
     
  7. max2

    max2 Beta Tester

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Messages:
    247
    Thanks will this be fixed ever in the rule settings or do I always have to do this ?

    ---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------

    Ok I just tried adding these rules to the User Filter but it didn't work :(
     
  8. max2

    max2 Beta Tester

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Messages:
    247
    This is how I tried doing it.

    MOktMsz.jpg
     
  9. steve1209

    steve1209 Beta Tester

    Joined:
    Mar 31, 2014
    Messages:
    486
  10. max2

    max2 Beta Tester

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Messages:
    247
  11. steve1209

    steve1209 Beta Tester

    Joined:
    Mar 31, 2014
    Messages:
    486
    Did you clear your Cache?
     
  12. max2

    max2 Beta Tester

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Messages:
    247

    Yes
     
  13. max2

    max2 Beta Tester

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Messages:
    247
    Ok I tried again and this is the error I still get. :( Second image

    [​IMG]

    [​IMG]
     

    Attached Files:

  14. Alex302

    Alex302 Filters Developer Staff Member Administrator

    Joined:
    Jul 20, 2012
    Messages:
    24,088
     
  15. max2

    max2 Beta Tester

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Messages:
    247
    Thanks that was the problem when I try it on Finish VPN it works just like you said!