[Resolved] Opera "My Flow" problem

Discussion in 'Technical Support (AdGuard for Windows)' started by tico, Jul 7, 2019.

Tags:
  1. tico

    tico New Member

    Joined:
    May 5, 2016
    Messages:
    23
    Hi,
    With Adguard (for Windows) launched, i don't have the possibility to use the Flow Option in the Opera web browser.
    I can't use the QRcode system, and if I deactivate temporarily Adguard, well.. it will work for a short time until i relaunch Adguard
    Do you know that's the filtering option to be modified ?

    You can click on the image below to see what's going on
    [​IMG]
     
  2. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    4,212
    Try looking at the filtering log and see if you see any blocked requests there when trying to use that feature in Opera.
     
  3. Blaz

    Blaz Moderator & Translator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 21, 2014
    Messages:
    9,934
    Please try this rule:
    Code:
    @@||flow.opera.com/*/pairing-tokens$stealth
    
    I cannot reproduce, but that is the only url which is showing up in in log when clicking on the button.
     
  4. tico

    tico New Member

    Joined:
    May 5, 2016
    Messages:
    23
    Thanks both of you.
    I looked at the logs (didn't use it since the new version of Adguard :p) and i addded the rule given by Blaz. It help me to use the QRcode system.
    But i figured out what was the problem: blocks third-party header authorization (sorry, i don't knows the exact english name of this option) was activated.
    So now obviously, it work better :rolleyes:
    There was a warning in the application for this option, i don't know why i enabled it
     
    Last edited: Jul 7, 2019
  5. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    4,212
    Yep, the block third-party authorization header Stealth Mode setting can indeed break sites like that.
     
  6. Blaz

    Blaz Moderator & Translator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 21, 2014
    Messages:
    9,934
    I added the mentioned rule to Base filter, update available in about 3 hours.
     
  7. tico

    tico New Member

    Joined:
    May 5, 2016
    Messages:
    23
    Blaz,
    I've done another test, i really think now that my issue was related to the block third-party authorization header activated on my side.
    I deactivated your rule on my list, and Opera Flow seems to works properly. It must have been a mistake on my part, even if I haven't done any in-depth tests.