[resolved] Videos on Spox.com are not loaded

Discussion in 'False Positives' started by paludi06, May 17, 2014.

  1. paludi06

    paludi06 New Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Messages:
    7
    Hi, the vidoes on spox.com are not loaded if adguard is active. Here is a test-link. It would be great if you could help me.
    Regards
     
  2. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    2,433
    Greetings!

    What filter lists do you have enabled in Adguard so I can try to reproduce this? Thanks!
     
  3. paludi06

    paludi06 New Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Messages:
    7
    Hi, I have English filter, Spyware and Tracking-Filter and German filter enabled. Thank you for your help!
     
  4. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    2,433
    I can't get any videos to load even with Adguard disabled (region issue?) but looking at the logs it *looks* like another doubleclick issue (like YouTube in the other thread). Try adding this rule to your user filter.

    Code:
    @@||ad.doubleclick.net$domain=spox.com,nba.com
    Keep in mind this *may* unblock ads. Not sure if it works though.
     
    Last edited by a moderator: May 17, 2014
  5. paludi06

    paludi06 New Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Messages:
    7
    Thanks for your reply, but it doesn't work for me :( Does it work for you? I added your code line to the custom/user filter (don't know the exact name in english), is this wrong?
     
  6. Nameless

    Nameless Beta Tester

    Joined:
    Mar 19, 2014
    Messages:
    723
    yes, you need a german ip but the poster hasn't said that, it basically says it here:
    not checked ur code im gaming at moment
     
  7. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    2,433
    I modified the filter rule above. Apparently @@||ad.doubleclick.net/*/adi/$domain=spox.com,nba.com won't whitelist correctly even though it *should* be correct (it's still being blocked regardless). So I modified it to @@||ad.doubleclick.net$domain=spox.com,nba.com and it's whitelisting correctly. Still, videos won't load for me since I don't have a German IP address so I'm taking a shot in the dark here.
     
  8. paludi06

    paludi06 New Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Messages:
    7
    Sorry, I didn't know that you need a german IP to watch the videos. Your new code doesn't work either :( I have to add your code as a new rule or?
     
  9. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    2,433
    Yes, as a new rule. Hmmmm, avatar will have to look into this.
     
  10. paludi06

    paludi06 New Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Messages:
    7
    Ok, thanks anyway for your efforts! Maybe avatar has a solution for my problem.
     
  11. avatar

    avatar Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    11,954
    Hi!

    I've added this rule to German filter:
    Code:
    @@||liverail.com/*/admanager.swf$domain=spox.com|static.eplayer.performgroup.com
    
    Please check if it helps or not.
     
  12. paludi06

    paludi06 New Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Messages:
    7
    Hi, thank you for your help but it doesn't work :( But it is 'better' than before. Before you added the rule nothing happened when I clicked on the video (no media player showed up). Now I see that there is a media player but the time is 0:00:00. Maybe you have another idea? I really appreciate your support!
     
  13. avatar

    avatar Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    11,954
    This time it's IP related, it does not want to show me ads without German IP.

    I'll try to find some proxy now.
     
  14. avatar

    avatar Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    11,954
    Thanks to ZenMate I've finally got German IP:)

    Fix is to whitelist requests from spox.com to liverail.com:
    Code:
    @@||liverail.com^$domain=spox.com|static.eplayer.performgroup.com
    
    I've added this rule to English filter (spox is not German site as I see).
     
  15. paludi06

    paludi06 New Member

    Joined:
    May 17, 2014
    Messages:
    7
    Hi, sorry that I didn't answer before but I haven't got an email this time :( With your new rule all videos are playing, thank you very much!