[Resvoled]Adguard service stop working.

Status
Not open for further replies.

philibeur

Beta Tester
I have an error notification and the Adguard service stop working when the settings page of the Bookmark sidebar addon is open in Edge Chromium.
Edge version: 79.0.309.30
Adguard version: 7.3 nightly 12
Bookmark sidebar version: 1.17.0
Url issue: extension://jdbnofccmhefkmjbkkdkfiicjkgofkdh/html/settings.html#sidebar_general (and other settings url)
Windows 10 version: 1909 - 18363.476

log error line:

Code:
WARNING, AdguardSvc, 8, 26.11.2019 14:18:08.353, Adguard.Core.Common.Logging.CoreLoggerAdapter | AGHttpSession: [id=1000006-REM-h2-1] stream->headers is already allocated
ERROR, AdguardSvc, 8, 26.11.2019 14:18:08.354, Adguard.Core.Common.Logging.CoreLoggerAdapter | AGProxyFilter: [id=1000006-h2-ssl-1] processHttpResponseBody: wrong processing state - 194 (url=https://extensions.blockbyte.de/img/about-me/preview-3.jpg, app=msedge.exe)
ERROR, AdguardSvc, 8, 26.11.2019 14:18:08.354, Adguard.Core.Common.Logging.CoreLoggerAdapter | AGProxyFilter: [id=1000006-h2-ssl-1] app:msedge.exe url:https://extensions.blockbyte.de/img/about-me/preview-3.jpg req:GET /img/about-me/preview-3.jpg HTTP/2.0 Host: extensions.blockbyte.de dnt: 1 accept: image/webp,image/apng,image/*,*/*;q=0.8 sec-fetch-site: cross-site sec-fetch-mode: no-cors accept-language: fr-CH,fr;q=0.9,en-US;q=0.8,en;q=0.7 x-forwarded-for: 84.116.240.2 x-real-ip: 84.116.240.2 user-agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/56.0.2924.87 Safari/537.36 accept-encoding: gzip, deflate, br   resp:HTTP/2.0 103 link: </css/style.css>; rel=preload, </js/main.js>; rel=preload x-adguard-filtered: AdGuard for Windows; version=7.3.2989.0
ERROR, AdguardSvc, 8, 26.11.2019 14:18:08.355, Adguard.Core.Common.Logging.CoreLoggerAdapter | assert: C:\Users\Bamboo\bamboo-agent-home\xml-data\build-dir\CL-WL12-JOB1\proxy\filter\src\AGProxyFilter.cpp:695 assertion (0) failed!
Edit: It seems that this comes from the url https://extensions.blockbyte.de/changelog/bs?lang=fr and https://extensions.blockbyte.de/privacy/bs?lang=fr with HTTPS filtering, once excluded everything works normally[/URL].
 
Last edited:

Chinaski

Support Marine
Staff member
Administrator
Moderator
@philibeur
Hello there!
Please specify the problem is being reproduced after switching to 12 Nightly and is still relevant?
 

philibeur

Beta Tester
Hello, i'm on 7.3 nightly 14 and yes the error still here.

The error can be soved only if i exclude "extensions.blockbyte.de" in https filtering.
 
Last edited:

Chinaski

Support Marine
Staff member
Administrator
Moderator
Hello again!
We have added extensions.blockbyte.de domain to the exceptions.
Also, it looks like some kind of bug. I will report your issue to the developer team.
Thank you for the information provided.
 
Status
Not open for further replies.
Top