selecting elements using Assistant (selection mode) is opening them on some sites

Discussion in 'Technical Support (AdGuard for Windows)' started by Dolfi, Dec 20, 2014.

  1. Dolfi

    Dolfi Banned

    Joined:
    Nov 21, 2014
    Messages:
    218
    Hi,

    since today http://de.webfail.com shows an ad banner (only every other time). When using AGA to select it for being hidden it is not only selected but also clicked/opened. As that ad banner is badly made/implemented it does not open a new windo but opens the link in the same window making AGA disappear (== I cannot block that ad using AGA).

    Please fix.

    Thank you,
    Dolfi


    edit: This is an example of that banner:
    [​IMG]
     
    Last edited by a moderator: Dec 21, 2014
  2. avatar

    avatar Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    12,895
    We'll look into it.

    Normally AGA creates an overlay above the banner (so it should not receive the click event).
    Don't know why it does not work in this case.
     
  3. Dolfi

    Dolfi Banned

    Joined:
    Nov 21, 2014
    Messages:
    218
    FWIW: if I use a slow enough system (browser, latency) like my iPad the ad appaers *after* the page completely loaded (including fb comments which are the last element loaded (when no ad is on page) as far as I recognized) so there may be some special trick?
     
    Last edited by a moderator: Dec 21, 2014
  4. avatar

    avatar Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    12,895
    Looks like they use window.onload event before rendering ads.