[Solved] AdGuard after last update dose not work

Discussion in 'Technical Support (AdGuard for Windows)' started by Mr.Bele, Jan 22, 2019.

  1. Mr.Bele

    Mr.Bele New Member

    Joined:
    Jan 22, 2019
    Messages:
    4
    before last update application works fine

    after the update, the application doesn't run anymore
    [​IMG]

    my PC specifications
    [​IMG]

    I tried more than 10 times to uninstall and reinstall again but AdGuard doesn't work anymore
    I used the formal link to download the application from AdGuard site

    [​IMG]
    I don't know why its empty, no files on C:\Program Files (x86)\Adguard

    [​IMG]

    NOTE: I use Bitdefender Internet Security on my laptop
    and i send 2 messages to support@adguard.com I don't get a response

    can u help me to solve this issue, please
     
  2. TheHasagi

    TheHasagi Quality Assurance / Support Commando Staff Member Administrator Moderator

    Joined:
    Mar 26, 2018
    Messages:
    1,431
    @Mr.Bele

    Can you tell me in private messages your e-mail so I can check your request? Add adguard.exe and adguardsvc to the exception list of bitdefender and check again. Also, try to switch between WFP and TDI driver (AdGuard - Settings - Network - Use WFP driver [on/off])
     
  3. Mr.Bele

    Mr.Bele New Member

    Joined:
    Jan 22, 2019
    Messages:
    4
    I can't follow what you mention because adguard.exe don't exist

    I try to search adguard on my C drive, that what i found

    upload_2019-1-23_12-50-46.png
     
    Last edited: Jan 23, 2019
  4. TheHasagi

    TheHasagi Quality Assurance / Support Commando Staff Member Administrator Moderator

    Joined:
    Mar 26, 2018
    Messages:
    1,431
    Mr.Bele likes this.
  5. Mr.Bele

    Mr.Bele New Member

    Joined:
    Jan 22, 2019
    Messages:
    4
    thank you, that solve my problem
     
    TheHasagi likes this.