Thunderbird cant connect to my ISP emai account

Discussion in 'Technical Support (AdGuard for Windows)' started by Kluriah, Jun 2, 2015.

  1. Kluriah

    Kluriah New Member

    Joined:
    Jun 2, 2015
    Messages:
    12
    Hi
    I am a new user from Admuncher.
    After I installed Adguard I got certificate errors on several HTTPS sites.
    Paypal was (and still is) badly damaged.
    It seems like no scripts are working since Paypal pages are just white with text and links.
    Uninstalling the stable and reinstalling the beta seems to have fixed the certificate error.
    I also could not connect to my ISPs site or email.
    That was both in browsers and Tbird.
    After reinstalling I can access it in my browsers but still not in Tbird.
    I just get timeouts.
    It does not even help to uninstall Adguard.
     
  2. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    4,213
    Odd, Adguard doesn't filter Thunderbird by default (since it's a email application) unless you've manually added it as a web browser.
     
  3. Nameless

    Nameless Beta Tester

    Joined:
    Mar 19, 2014
    Messages:
    733
  4. Kluriah

    Kluriah New Member

    Joined:
    Jun 2, 2015
    Messages:
    12
    Thank you for your answers.

    No, I have not added it for filtering.
    Still I have not been able to use it with my ISP email.
    It stopped connecting around the time installed Adguard

    There have been no certificate errors after i reinstalled Adguard.
    What do you think can have happened to Paypal?
     
  5. avatar

    avatar Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    13,144
    That's because AG root certificate was not installed into your Firefox certificate storage.
    You should manually install it (use second way from the instruction):
    https://kb.adguard.com/index.php?/K...iew/54/10/connection-is-not-trusted---firefox
     
  6. Kluriah

    Kluriah New Member

    Joined:
    Jun 2, 2015
    Messages:
    12
    The connection problems with Tbird seems to have solved itself.
    The browser errors was solved by following the instructions.
    Thank you both