Websites where the AdGuard Assistant is not shown.

Discussion in 'Technical Support (AdGuard for Windows)' started by ag_bug_finder, Oct 20, 2016.

  1. busu

    busu New Member

    Joined:
    Sep 21, 2018
    Messages:
    3
    I cannot see Adguard assistant on Wikipedia.
    Is there a solution?
     
  2. Blaz

    Blaz Moderator & Translator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 21, 2014
    Messages:
    9,953
    HTTPS filtering is available? Which browser? Did you try to reinstall AdGuard's certificate via AdGuard's settings?
     
  3. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    4,218
    This is intended. As far as I recall, the Assistant on Wikipedia breaks something, can't remember what, but that's why it doesn't show there.
     
  4. busu

    busu New Member

    Joined:
    Sep 21, 2018
    Messages:
    3
    There are several sites where I can't see the assistant.
    I have a Mac, with Mojave and my browser is safari.
    I want to block the continuing request of money from wikipedia that covers half of the page (on the Italian site).
    I have restarted several times, but nothing changed.
     
  5. douglas9

    douglas9 New Member

    Joined:
    Dec 24, 2016
    Messages:
    71
  6. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    4,218
    Not missing here in AG for Windows 7.0 nightly. Works fine in Chrome, Firefox and Edge.
     
  7. douglas9

    douglas9 New Member

    Joined:
    Dec 24, 2016
    Messages:
    71
    Have just given up trying to solve my problems with WP....have just disabled the javascript....and found that to be the best solution for me.......Thanks for your time
     
  8. mopa4000

    mopa4000 New Member

    Joined:
    May 5, 2019
    Messages:
    3
    I see the assistant is .106 in my installation. Is it beta .109? If so, why I don't have it when I'm on the beta channel. WOT and Popup blocker are both beta, the assistant not. How it can be?Brazzers Youporn Xhamster
     
    Last edited: May 7, 2019
  9. Gloriosa

    Gloriosa New Member

    Joined:
    Dec 25, 2016
    Messages:
    7
    Site:
    https://www.naver.com
    https://www.daum.net

    Do not see the AdGuard Assistant icon when using IE11.
    This will happen in versions of AdGuard's Assistant ver.4.0.16 or later.

    - Windows 10 Pro 64bit(1809.17763.475)
    - Kaspersky Internet Security 19.0.0.1088(e)
    - Adguard 6.4.1814.4903 (Adguard Assistant 4.3.10, Adguard Popup Blocker 2.5.13, WFP Network Driver)
    - MS IE 11[ver.11.437.17763.0, Update ver.11.0.120(KB4493435)]
     
  10. Blaz

    Blaz Moderator & Translator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 21, 2014
    Messages:
    9,953
  11. hafidz

    hafidz New Member

    Joined:
    May 19, 2019
    Messages:
    7
    Last edited by a moderator: May 19, 2019
  12. Blaz

    Blaz Moderator & Translator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 21, 2014
    Messages:
    9,953
  13. caleb59

    caleb59 Member

    Joined:
    May 14, 2016
    Messages:
    171
    Assistant icon is now missing on Youtube.
     
  14. Chinaski

    Chinaski Support Marine Staff Member Administrator Moderator

    Joined:
    Apr 15, 2019
    Messages:
    620
    @caleb59
    Maybe YouTube is in HTTPS Exclusions?
    upload_2019-5-23_16-33-11.png
     
  15. caleb59

    caleb59 Member

    Joined:
    May 14, 2016
    Messages:
    171
    Definitely not, Youtube is changed something and AdGuard just stopped working there.

    upload_2019-5-23_15-57-56.png
     

    Attached Files:

  16. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    4,218
    Could be the service worker issue. Try adding this to your user filter...
    Code:
    ||youtube.com/sw.js$empty,important
    And clear your browser's cache and try again. If it's not that and you're using Chrome (or a Chromium-based browser like Opera, Edge, Vivaldi, etc.) it could be because of QUIC.
     
  17. caleb59

    caleb59 Member

    Joined:
    May 14, 2016
    Messages:
    171
    This not fixed this issue, problem still exists.
     
  18. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    4,218
    What browser?
     
  19. caleb59

    caleb59 Member

    Joined:
    May 14, 2016
    Messages:
    171
  20. Boo Berry

    Boo Berry Moderator + Beta Tester Moderator

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    4,218
    Okay...

    Go to chrome://flags/#enable-quic and set the Experimental QUIC protocol option to Disabled, then press the blue Relaunch Now button and try again.
     
    MS1911 and caleb59 like this.